Κανόνες Χρήσης

Οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να γίνει μέλος στον Δικτυακό τόπο www.almyroskp.gr Μετά την ολοκλήρωση της φόρμας εγγραφής και μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα έχει όλα τα δικαιώματα του μέλους της ιστοσελίδας.

Το κάθε μέλος του δικτυακού τόπου έχει δικαίωμα να δημοσιεύσει άρθρα και κείμενα.  Εχει την δυνατότητα να προβάλλει τον κατάλογο μελών της ιστοσελίδας και να επικονωνεί μέσου e-mail με άλλα μέλη.

Για την καλή λειτουργία του δικτυακού τόπου ο οποίος είναι κατασκευασμένος σε word press αν κάποιος δεν έχει τις γνώσεις ώστε να δημοσιεύει σωστά μορφοποιημένο άρθρο του ή κείμενο μπορεί να τα στέλνει με e-mail στο almyroskp@yahoo.gr ή να χρησιμοποιήσει για την αποστολή την φόρμα επικοινωνίας και μέλη της ιστοσελίδας με τις απαραίτητες γνώσεις θα προβαίνουν στην σωστή και ολοκληρωμένη δημοσίευση.

Τα άρθρα και οι απόψεις οι οποίες δημοσιεύονται πρέπει να ακολουθούν κάποιους κανόνες σοβαρού δημοκρατικού και ανοικτού διαλόγου.

  • Δεν πρέπει να περιέχουν ύβρεις και βωμολοχίες και να προσβάλλουν τα ήθη και έθιμα των πολιτών.
  • Δεν πρέπει να περιέχουν προσωπικές επιθέσεις σε άτομα ή ομάδες πολιτών.
  • Δεν πρέπει να αναφέρονται καταγγελίες για υπηρεσίες ή τοπικούς παράγοντες χωρίς τεκμηρίωση.
  • Δεν πρέπει να αναφέρονται διαφημίσεις εταιρειών ή πολιτικών κομμάτων.
  • Ανακοινώσεις και δελτία τύπου συλλόγων και πολιτικών οργανώσεων που δραστηριοποιουνται στην περιοχή του Δήμου Αλμυρού μπορούν να δημοσιεύονται.

Η αρχή του διαλόγου είναι η ισότητα των πολιτών που συμμετέχουν και η άμεση δημοκρατία.

Στην ιστοσελίδα  δημοσιεύονται ελεύθερα άρθρα και κείμενα, όχι μόνο από τα μέλη της, αλλά από κάθε ένα που θέλει να συμβάλλει σε ένα ανοιχτό και δημοκρατικό διάλογο.

Φιλοξενούνται μόνο επώνυμα άρθρα. Το περιεχόμενο των κειμένων, απόψεων και άρθρων είναι ευθύνη των συγγραφέων αυτών.

Το κάθε δημοσιευμένο άρθρο εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μέσα στις επόμενες 24 ώρες.