Δημοτική αρχή Αλμυρού: Παλαιοκομματισμός, αλαζονεία και συμφέροντα ημετέρων.

Είναι πασίγνωστη η φράση «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια», δυστυχώς όμως την αγνοεί η δημοτική αρχή του Αλμυρού που διακατέχεται από περίσσια αλαζονεία και θεωρεί το δήμο Αλμυρού λάφυρο εξουσίας.
Η «Ενωτική Δημοτική Κίνηση״ με τις παρεμβάσεις της ανέδειξε για άλλη μια φορά την αλαζονεία, τον παλαιοκομματισμό, την ανυπαρξία σχεδίου και την υπηρέτηση συμφερόντων ημετέρων που χαρακτηρίζει την δράση της Δημοτικής αρχής στα εξής ζητήματα:

Πρώτο :Περιέργως, το τελευταίο διάστημα, τα μηχανήματα εκτέλεσης έργων του Δήμου βρίσκονται στην δικαιοδοσία αντιδημάρχου με επαγγελματική δραστηριότητα εργολάβου ανεξάρτητα αν το συγκεκριμένο στέλεχος της δημοτικής αρχής αλλάζει πόστα. Όταν από αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών μετακινήθηκε σε αντιδήμαρχο καθαριότητας –πρασίνου άλλαξε και η δικαιοδοσία διαχείρισης των μηχανημάτων, χωρίς ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου,  για να ακολουθούν αυτά το συγκεκριμένο στέλεχος!!!
Ταυτόχρονα η καταγγελία δημότη, με επαγγελματική δραστηριότητα παρόμοια του αντιδημάρχου, ότι ο Δήμαρχος διατυμπανίζει  «είσαι αποκλεισμένος  από κάθε έργο στον Δήμο Αλμυρού»  και η καταγραφή του συμβάντος από την τοπική αστυνομία (διένεξη δημάρχου-Ιδιώτη)  απαξιώνει κάθε έννοια οποιαδήποτε δεοντολογίας.

Δεύτερο: Η δημοτική αρχή αποφάσισε να προσφέρει στα πληρώματα του Rally  Αλμυρός πληρωμένη εκδρομή στην Σκιάθο και όχι να προβάλλει και να αξιοποιήσει τα τοπικά αξιοθέατα και να στηρίξει την τοπική αγορά.
Γνωρίζει ο κ. Δήμαρχος ότι : «Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει»; Πόσο μάλιστα όταν το αγνοείς και στηρίζεις του γείτονα!!!

Τρίτο : Μετά από επανειλημμένες καταγγελίες δημοτών αναδείξαμε ότι: Με ευθύνη της δημοτικής αρχής και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν ενημερώνονται για έγγραφα δημοτών που απευθύνονται σε αυτούς.

Τέλος θυμίζουμε στην δημοτική αρχή ότι : οι δημοτικοί άρχοντες δεν είναι «Καίσαρες» αλλά έχουν υποχρέωση να υπηρετούν τα συμφέροντα όλων των δημοτών και να στηρίζουν την περιοχή μας. Οι μεγαλοστομίες για διαφάνεια , αξιοκρατία και τιμιότητα  πρέπει να επιβεβαιώνονται στη καθημερινότητα και όχι να αναφέρονται απλά στα τηλεοπτικά παράθυρα και στα υπαγορευμένα άρθρα.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ