ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Συλλόγου Ο.Τ.Α. Ν. Μαγνησίας σε βάρος του Δημάρχου και Δημοτικής Αρχής ΑΛΜΥΡΟΥ

ΒΟΛΟΣ 3-2-2016 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική και επικίνδυνη συμπεριφορά του Δημάρχου Αλμυρού Εσερίδη Δημήτρη και μελών της Δημοτικής Αρχής. Για τον Δήμαρχο Αλμυρού οι φασιστικές πρακτικές και μεθοδεύσεις εναντίον των υπαλλήλων του Δήμου, είναι το αποκορύφωμα της προσφιλούς τακτικής του, των διώξεων σε βάρος όλων όσων τολμούν να αντιστέκονται και τα καταγγέλλουν την αντιλαϊκή του πολιτική. Όσων κάνουν τη δουλειά τους και μόνο αυτή.
Οι αήθεις επιθέσεις του εναντίον των εργαζομένων, με τη φασίζουσα συμπεριφορά του, ξεπερνά καθημερινά κάθε όριο προκλητικότητας και θράσους.
Ασφαλώς, ο Δήμαρχος κάθε φορά που επικαλείται ότι εφαρμόζει τον νόμο, δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να αποδεικνύει ότι η αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική, καθ’ όλα νόμιμη, συνοδεύεται πάντα από την πολιτική των διώξεων, της στοχοποίησης, της τρομοκρατίας, του εκφοβισμού, της χυδαιολογίας και του κυνηγητού, εναντίον των εργαζομένων.
Αυτό είναι, εξάλλου, και το «έργο ζωής» του Δημάρχου Εσερίδη. «Έργο» που με την υπογραφή του ιδίου, παραπέμπει στις μελανές σελίδες της Ιστορίας και στο γνωστό «τα στερνά τιμούν τα πρώτα», σε βάρος όλου του εργαζόμενου λαού του Αλμυρού, γι’ αυτό και οι δημότες θα πρέπει να απαντήσουν συνολικά.
Για αυτή του την πολιτική στάση, θυμίζουμε ότι νόμος είναι οι ανάγκες και τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων, εντός και εκτός του Δήμου και καλούμε τους μαζικούς φορείς του Αλμυρού, να αντιδράσουν στην πολιτική τόσο των ιδιωτικοποιήσεων όσο και των διώξεων, πριν επεκταθούν τέτοιου είδους φαινόμενα και σε άλλους εργαζόμενους και δημότες.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΑΧΤΟΥ ΘΑΛΕΙΑ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΥΔΑΚΗ ΕΥΗ